ARTVİN / BORÇKA - Meryem Acar İlkokulu

0(466)475 21 98
Aralık Köyü Borçka/Artvin
Vizyon
- Yarınlarından emin,geleceğe güvenle bakan,hep yeniliklere istekli ve hep yeni ufuklar peşinde koşan bir okul olmak. - Milli kültürle bezenmiş, başarıda sınır tanımayan bir okul olmak. - Öğrencilerimize iyi bir vatandaş,iyi bir insan ve kaliteye öncü bir varlık olmak.
Misyon
• - Öğrencilerimize çağdaş bir eğitim vermek için varız. • -Eğitimi okul öncesinden başlayarak vermek için varız. • -Türk toplumunun değerlerini, ahlakını önemseyen insanlar yetiştirmek için varız. • -Çevremize de eğitim vermek için varız. • -Severek gelebilecek bir okul ortamı hazırlamak için varız. • -Geleceğimize iyi bir vatandaş,iyi bir insan ve en kaliteli insan olarak yetiştirmek için varız.
Başarılar
2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA İSTİKLAL MARŞINI ENGÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA İLÇEDE OKULUMUZ 1.LİK ODÜLÜ ALDI.
08.30-14.20
ASFALT
Aralık Köyü -Borçka arası 9 km dir.
ARTVİN -BORÇKA 9 km